JAN: muzikaal opgegroeid met het "Beton-uur" van Cees Baars en Alfred Lagarde, "Los-vast" met Jan Rietman en "LP-pop-special" met Henk Mouwe.
"Music" was dus "my first love", en ik heb in mijn jeugdjaren wel enkele vergeefse pogingen gedaan om een instrument te bespelen, maar dat is bij wat vrijblijvend "gepiel" gebleven. Tot enkele jaren terug één van de kinderen het ouderlijk huis verliet en een basgitaar met versterker achterliet. Toen zag ik mijn kans schoon..
Na een paar lessen om de basiskneepjes wat onder de knie te krijgen heb ik de sprong in het diepe gewaagd en me, via "Marktplaats", bij een bandje aangemeldt waar ze een bassist zochten. Deze gasten hebben gelukkig het geduld gehad, en mij de kans gegeven, om hier mijn basspel verder te ontwikkelen. Na enkele personele wisselingen is uit dit muzikale gezelschap uiteindelijk m'n eerste bandje "ChickBerry" ontstaan !
Hiermee hebben we regelmatig opgetreden in de lokale kroegen, maar begin 2013 hebben we daar de stekker uit getrokken.
Gelijk daarna heb ik met enkele collega's de rockcoverband "Live in the Brewery" opgestart, daarmee hebben we enkele leuke optredens gedaan, maar door het vertrek van collega's kwam ook hier helaas een einde aan.
Na nog enkele muzikale avonturen met o.a."OneMore" en "Dr. Bee & the Kingmen" heb ik mijn basis nu gevonden bij Plan B !
 
* Custom Fender Precision Bassguitar
* Squier JV Jazz Bassguitar
* EHX Effects
* Eden/Nemesis RS400 Amp
* Eden/Nemesis NSP410 Cabinet