Rockcoverband PlanB

HOME          DE BAND          NIEUWS          AGENDA          MEDIA           CONTACT


"SISOSIG".  (13/01/2023)
TA-DAAA . . !!
Daar is ‘tie dan!
Uiteraard zien we nog wel "tig" verbeterpunten, maar we houden jullie niet langer in spanning en deze video mag van ons het Wereld-Wijde-Web op !
Nadat we weer een aantal maanden aan het schuren en schaven zijn geweest in de studio/oefenruimte, staan we nu te trappelen om weer "de wei in" te gaan, en komen we graag zingen, rocken en swingen op jullie feest, festival of kroegentocht.
Neem contact met ons op via de socials of de website (rockbandplanb.nl) en dan zien we jullie snel !

 
"Studio Sneek".  (30/11/2022)
 
Even een blik in "Studio Sneek", onze eigen home-base waar we wekelijks repeteren, plannen maken en over muziek kletsen..
Inmiddels is onze studio ook voorzien van alle middelen om professionele audio/video opnames te maken en eventueel te live-streamen.
Binnenkort hier op deze pagina het resultaat !
Plan B is powered by : buro360

 
"Harlingen Ongeschut", Harlingen.  (10/09/2022)
 
Wie nog nooit "Harlingen Ongeschut" heeft meegemaakt zal blij verrast zijn door dit unieke vaarfestijn. Elk jaar op een zaterdag in september (is afhankelijk van het tij..) sluiten ze hier de Sas (keersluis naar de waddenzee) en zetten de binnenste sluizen open, zodat er een rondje gevaren kan worden.
En dit wordt een kleurrijke optocht van feestelijk verlichte vaartuigen met daarin veelal bont uitgedoste gezelschappen. En onderweg kunnen ze dan genieten van alle muzikale en culturele acts, voor deze editie waren dat er een kleine twintig bandjes en artiesten.
Wij stonden op de kleine sluis aan de Rozengracht en hier moeten de vaartuigen in de ankers, omdat ze één voor één de sluis moeten passeren. Daardoor is het hier ook voor het publiek op de wal een favoriete plek omdat de stoet hier redelijk stagneert. Het was dan ook gezellig druk bij ons op de sluis !
Hier is een  impressie  van ons optreden, de hele aftermovie van het evenement staat  hier .

 
"Back-to-Basic Festival", Oudeschoot.  (02/07/2022)
 
Het was een mooie, warme, zomerse zaterdagavond op deze tweede juli, en wij mochten hier spelen als de afsluiter van het festival.
De eerste band speelde vanaf drie uur 's middags en wij stonden geprogrammeerd tussen 21.00 uur en 22.00 uur. Het programma liep helaas enigszins uit en toen wij al stonden te trappelen om het podium op te gaan, moest de voorlaatste act nog beginnen. Na overleg met de organisatie bleek ook nog eens dat de vergunning om 22.00 uur afliep, dus dan bleef er voor ons maar weinig tijd meer over. Uiteindelijk hebben we er toch nog lekker kunnen spelen, zij het wel de "best of" van onze setlist.
Na nog een laatste toegift op speciaal verzoek van de organisatoren, mochten we de "Knaak en de bos wuttels" in ontvangst nemen.
Back-to-Basic Festival   bedankt voor het organiseren en  Musykfabryk  bedankt voor de perfecte techniek !

 
"Tsjillen in de Sloep", Bolsward.  (03/06/2022)
 
In theorie is dit het eerste openbare optreden van de band Plan B geweest !!
Bij dit muzikale/culturele vaarrondje door Bolsward hadden we de tent opgezet op de Turfkade en onze "buren" hadden gezellig het terras en de BBQ ook maar op de waterkant gezet.
Bij dit soort optredens spelen we met eigen licht en geluid, dus voordat we aan de soundcheck toe zijn, is er al heel wat gebouwd en zijn er technische hobbels overwonnen.
De start van het vaarrondje was om 21.00 uur, maar voordat de "vloot" bij ons langsvoer duurde nog even, wel was er al lekker veel publiek op de wal.
De stichting  "Tsjillen"  organiseert in,- en rond het Pinkster weekend watergerelateerde culturele activiteiten in Bolsward, dit als opmaat naar de fiets-elfstedentocht op de Pinkstermaandag. Plan B heeft hier met veel plezier aan mee gewerkt en wat ons betreft is het voor herhaling vatbaar !